Siirry sisältöön

Jäsenhakemus

Yhdistyksen jäseneksi voidaan hyväksyä perhe- ja paripsykoterapiakoulutuksen saaneet henkilöt, joiden koulutus on tasoltaan psykoterapeutin nimikkeen käyttöön oikeuttava, riippumatta siitä onko psykoterapeutin nimikettä haettu. Jäseneksi voivat hakeutua Pirkanmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen alueella toimivat perhe- ja paripsykoterapeutit.

Yhdistyksen jäsen on oikeutettu osallistumaan vuosikokoukseen ja hänellä on mahdollisuus asettua ehdolle ja tulla valituksi yhdistyksen hallituksen jäseneksi sekä osallistua aktiivisesti yhdistyksen järjestämään toimintaan.

Lisäksi yhdistyksen jäsen on oikeutettu maksuttomiin koulutuksiin ja saa edullisemman hinnan yhdistyksen järjestämistä maksullisista tilaisuuksista. Jäsen saa sähköpostitse infoa tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista. Jäsenenä on myös mahdollisuus itse olla mukana aktiivisesti yhdistyksen toiminnassa esim. järjestämässä tapahtumia, verkostoitumassa kollegoiden kanssa jne.

Yhdistyksen jäsenmaksu vuonna 2024 on 30€

Liity mukaan joukkoon iloiseen!

Hae jäseneksi

  • Henkilötiedot

  • Koulutus

  • (esim. muu psykoterapiakoulutus)
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Pirkanmaan perhe- ja paripsykoterapiayhdistys ry

pipepary@outlook.com

Pirjo Latvanen, puheenjohtaja
Karolina Bechinsky, varapuheenjohtaja

Toimimme Suomen Perhe- ja pariterapiayhdistys ry:n alueyhdistyksenä. Alueyhdistyksemme on toiminut vuodesta 2019 lähtien. Jäseneksi voi hakea kuka tahansa Pirkanmaan sekä Kanta- ja Päijät-Hämeen alueella toimiva perhe- ja paripsykoterapeutti. Jäsenenä pääset verkostoitumaan muiden alan ammattilaisten kanssa, saat uusinta tietoa alan kehityksestä ja olet mukana kehittämässä yhteistä toimintaa.

Yhteydenottolomake kotisivuilta

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Vieritä ylös